MHP'de istişare toplantısı

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından istişare toplantısı yapıldı. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmaların değerlendirildiği toplantıda bayram sonrası adayların belirleme çalışmalarının hızlanacağı ifade edi

ÇALIŞMALARA HIZ VERİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu başkanlığında istişare ve yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Parti binasında yapılan ve il ve merkez ilçe yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıda parti çalışmaları değerlendirildi. Önümüzdeki yıl yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Kırıkkale`de ciddi bir ivme kazandıklarını ifade eden İl Başkanı Göçer `Partimiz önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi Kırıkkale`nin en hareketli partisi konumunda. Partimize halkımızın ilgisi çok fazla ve bundan dolayı da aday adayı sayımız il merkezinde ve ilçelerde oldukça fazladır. Tüm aday adaylarımız gerek merkezde gerekse ilçelerde halkın içinde halka beraber yoğun bir çalışma içindeler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Çünkü onların her çalışması partimizin belediye başkanlığını kazanması için atılan önemli bir adımdır.

MHP`YE İLGİ ARTIYOR

Parti yönetimi olarak ta bizlerde Ramazan ayı boyunca özellikle teravih namazı sonrası yaptığımız çalışmalarla  partimizdeki birlik ve beraberliği pekiştirdik. Bizlerin bu çalışmaları ve gayretleri önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlere kadar artarak devam edecektir. Görüyoruz ki halkımızın da partimize karşı ilgisi oldukça yoğun. Bu havanın giderek artması ve belediye başkanlığının kazanılması için bayram sonrası da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bayram sonrası ilçelerde ve il merkezinde adayların belirlenmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Kırıkkale halkı, mevcut iktidara halka yaptığı baskılarından sadece yandaşlarına imkanlar sunmasından ve ülkemizin parçalanma noktasına getirmesinden dolayı inşallah önce belediyeler sonra genel seçimlerde bir ders verecektir. Daha düne kadar teröristle görüşme olmaz diyenlerin bugün teröristle aynı masada oturmaktadır. Milletimiz bunların ne olduğunu çok iyi görüyor` dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız